Ryhmä

Häpeämättömät on ainutlaatuinen, aidosti tekijöidensä näköinen ryhmä. Jäseniä yhdistää vankan ammattitaidon lisäksi rento asenne sekä luottamus hetken voimaan ja toisiin ryhmän jäseniin. Tämä mahdollistaa näyttämöllä vilpittömän herkkyyden, mutta myös poskettoman revittelyn, kuitenkin aina tilanteen vaatimalla arvokkuudella. Saumaton yhteishenki on siivittänyt Häpeämättömiä ylittämään raja-aitoja ja etsimään ennakkoluulottomasti uusia haasteita.

Häpeämättömät rokkaa. Musiikki raikaa kaikissa kuviteltavissa tyylilajeissa, kun häpeämättömät muusikot piiskaavat näyttelijöitä raivoisista ralleista herkkiin balladeihin. Menneiltä ajoilta löytyy kokoillan improvisoituja musikaaleja, euroviisuja ja syksyn/talven/kevään/kesän säveliä.

Rajoja rikottiin, kun Häpeämättömät improvisoi 24 tuntia yhtä soittoa KokoTeatterin lavalla keväällä 2006. Tv-on-stage –formaatti puolestaan toi ravintola Simonen estradille uusia oivalluksia tv:n maailmasta keväällä 2004. Syksyllä 2006 Häppärit kilvoitteli ikimuistoisessa Improfest-finaalissa järjestäjäteatteri Snorkkelin kanssa. Stella Polariksen järjestämissä Turnajaisissa keväällä 2007 Häpeämättömät pokkasi illan parhaimman improryhmän tittelin.

Häpeämättömissä improvisoivat:

Tuottajana Niina Bergius

Häpeämättömien perustajajäseniin kuuluu myös Jukka-Tapio Keränen. Lisäksi vuosien saatossa mukana ovat olleet Maija Kaunismaa, Elina Kilkku ja Miska Kajanus.